maanantai 11. marraskuuta 2013

Tapahtunutta vuonna 2013


Vuosi 2013 on ollut tapahtumarikas vuosi Sucikanilaisille ! Kiitos vuodesta Sucikanit !
Oheessa lyhyesti kooste :


Tänä vuonna järjestettiin 2 koulutusleiriä Sucikaneille. Kiitos kaikille osallistujille ! Kiitos meijän huippu-kouluttajille ! Aktiivisia harrastajia on jo monessa pentueessa , unohtamatta tuotikoiria !
Mielenkiintoista on ollut nähdä koirien edistymistä sekä ohjaajien taitojen karttumista , Jatkakaa vain samaan malliin ja ensi vuonna pitkällä leirillä katsotaan missä ollaan.

Näyttelyissä on useampi Sucikan osallistunut, kiitos teille , jotka olette olleet aktiivisia ! Rodumme kohokohta oli PK-tapahtuman yhteydessä ollut Päänäyttely 9.5.13 , tuomarina herra Alain Threvenon . Päävoitto Sucikaneille ; ROP S. Hercules ja VSP S. Gimma toi kyyneleet silmiin. Kasvattaja-luokan voitto vielä päälle :)
Päivää kruunasi Hemmon sijoittuminen BIS 2 isossa kehässä ja BIS-kasvataja 4 ryhmässä
KIITOS KAIKILLE MUKANAOLLEILLE !!!!!!!!

Suvi ja S.Gretchen ahkeroivat alkuvuodesta vetohiihto-puolella saavuttaen voittoja -luokissa ja tittelin NORDIC CHAMPION SKIJOURNING 2013 !!!!! Mahtavaa tytöt :)

Elokuun lopussa 30.8.13 oli kauan odottama yhdistyksen järjestämä jalostustarkastus Kerimäellä. Mielenkiintoista oli seurata koirien käyttäytymistä niin kehien ulkopuolella kuten myös kehissä. Paljon tuli taasen lisäinformaatiota rodusta !
Päivä meni loistavasti Sucikaneille ! Upea S.Flash oli PU1 ja koko näyttelyn PARAN BEAUCERON ! Pikku-pennuissa oli J-penneleitä, joista olen todella ylpeä , varsinkin luonteista ! ! S. James Dean blue voitti pikku-pennut urokset ja S. Jasmine blue voitti pikku-pennut nartut ! PÄIVÄN PARAS PENTU oli yhteisomistusnarttu Idylle de le Roi du Cour !  Ja lopuksi PARAS KASVATTAJA -luokan  voitto ! Kiitos kaikille mukanaolleille ja mahtavaa oli kuulla , että pitäjänteinen kasvatustyöni on tuottanut tulosta !!!!!! Hyvä Sucikanit :)

Paimennuksen saloilla leireilleet S.Hercules , S.Jasmine blue sekä S.Guinevere ! Hienoa työtä tytöt ja pojat ! ensi vuonna tuloksia paimennuksen saralta tiedossa :)

Vuosi huipentuu 3 päiväisiin Messukeskusken näyttelyihin joulukuussa  , johon osallistuu Sucikaneja . Itse paikalla katsomassa ja kannustamassa ilman koiraa.

Pentusuunnitelmista tietoa sivullani ja lisäinfoa saa kysymällä minulta .

Alkuvuodesta tulossa lisävahvistusta 2 tuontibeussipennun verran .

HYVÄÄ JOULUN ALUS AIKAA KAIKILLE :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti