maanantai 10. helmikuuta 2014

10.2.14 Synttärisankareita, postia ja tulevia pentuja !

TAMMIKUUN SYNTTÄRISANKAREITA :


9.1.14 TÄYTTI 1-VUOTTA KAUNIS HARLEKIININARTTU IDYLLE ! ONNITTELUT


täältä Idistä lisää:  http://www.sucikan.com/idylle
16.1.14 TÄYTTI KOMIAT 1 VUOTTA VIETIKÄS MORIARTY  ! ONNITTELUT


täältä Mortista lisää : http://www.sucikan.com/moriarty


Tämän vuoden puolella molempien tuontijen terveydestä saadaan lisää tietoa myöhemmin. Valittettavasti Mortin toinen kives ei ole laskeutunut , joten poju kastroidaan ongelmien välttämiseksi. Sinänsä harmi, koska Mortin luonne on täyttä kultaa. Rohkea, avoin , vietikäs , kestävyyttä ja  motivoitavissa ja treenattavissa useampaan lajiin .  Katsotaan mitä Sari ja Janne saavat Mortin kanssa aikaiseksi :)
J-pennelit täyttävät maaliskuussa 1 vuotta , joten huhtikuulle suunniteltu 1 vuotis -pentutapaaminen treenejen merkeissä.  Olkaahan yhteydessä ja sovitaan mahdollisimman monelle  sopiva päivä .
Helmikuun aikana kennelpostia tulossa Sucikanilaisille ....seuratkaa sähköpostianne !!!!!!!!!


Aika on jännitykselle , kun Helenen aika lähestyy, pentuja odotetaan syntyviksi viikon 8 alussa. Toivotaan , että kaikki menee hyvin ja maailmaan saadaan uusia Sucikanilaisia.
Tuleva mamma Nala on ottanut kaiken irti äitiydestä ! Nalan pennut tulevat syntymään kotona Joensuussa Miian luona sovitusti. Pentuja voipi  tulla pyörittelemään ja katsomaan niiden olleessa neljä viikkoa .Yhteydenotot ensin minulle !!!!!


Lisää infoa tulossa pentujen synnyttyä...........

1 kommentti:

  1. Nala on kyllä ollut koko ajan -Olen kantavana minä saan kaiken -asenteella :D Tänäänkin ollaan jo pentulaatikossa pötkötelty pitkät tovit. Pennut tuntuvat vetävän aikamoista rallia kun välillä on aika tuskaisen näköinen big mama :D

    VastaaPoista