keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

30.4.14 Viimeistä päivää .....leiriä odotellessa

Vietetään huhtikuun viimeistä päivää. Upeita ilmoja on ollut , ei voi moittia niitä.
Sucikanit viettävät viikonlopun leireilyn merkeissä. Tulossa on mahtavat kouluttajat treenamaan meitä ja koiria. Leiriä kovasti odottaen. Mukava nähdä ihmisiä ja beauceroneja :)

Syksylle suunnittelen uutta leiriä , joten te , jotka ette nyt pääse , treenamaan sinne . Infoa löytyykin facesta / koulutus- ja leiriryhmän alta. Samalla pidetään K-pentueen ensimmäinen tapaaminen . Infoa tulossa kunhan päivämäärät tarkentuvat .

Kotona on nyt varsin aktiivisia ja energisiä beussivauvoja , jotka tänään täyttävät 10 vkoa , ONNEA !

Vielä etsinnässä aktiivisia ja harrastavia koteja uroksille ! Kimi ja Urban etsivät ainoastaan osaavia käsejä , joilla kokemusta vahvaluonteisista , vietikkäistä uroksista. Mielellään harrastaviin ja kilpailuista kiinnostuneisiin koteihin . Karri on tasapainoinen , avoin , kontaktinhaluinen , upean rakenteen omaava uros , joka etsii aktiivista kotia ja mahdollisesti näyttelyistä kiinnostunutta kotia . Kiinnostuneet yhteydenotot puhelimitse ensin. Pennut ovat nähtävillä Juvalla Leirikeskus Kesakossa koulutusleirillä.

Leirillä on myös mahdollisuus tutustua livenä tulevan L-pentueen emään Gretcheniin , yhteydenotot ensin puhelimitse !HYVÄÄ RIEMUKASTA VAPPUA KAIKILLE YSTÄVILLE , KAVEREILLE JA TUTTAVILLE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti