perjantai 30. toukokuuta 2014

31.5.14 Toukokuun viimeistä päivää.....

Blogin kirjoittelu on taasen jäänyt vähemmälle . Kesä tuo paljon tekemistä.


16.5.14 Mikkelin eläinsuojelun valvontaeläinlääkäri teki käynnin kenneliin todeten kaikkien koirien, myös pentujen olevan hyvässä kunnossa, tilojen ja muiden olosuhteiden olevan kunnossa :)


Näyttelyssä käyneet ja menestyneet Idylle ja S. Flash , onnea omistajille :)


Tero ja S.Hannibal ovat tässä kuussa ahkeroineen tulokset HK1 ja JK1 , superonnittelut parivaljakolle :)


K-karat kasvavat ja massavoituvat, varsin kekselijöitä monien asioden suhteen. Autossa ovat olleen mukana ja tavanneet mukavia koirakavereita.
Viime viikolla kävimme hakemassa Black Carambas kennelistä odottamani Ursulan alias Black Carambas Upciderin Sonjalta. K-kekarat pääsivät muiden pentujen kanssa ulkoilemaan. Hyvin tämä lauma on sopeutunut toisiinsa. Ursula ,vaikka on pienempi, pitää kyllä puolensa. Varsin täpäkkä typykkä. Tulevat hyvin toimeen Ursula ja Kata. Pojista mieluisin kamu Ursulalle on Kimi :)


Jos olet vailla vietikästä, tasapainoista harrastuskoiraa Kimi ja Urban etsivät vielä sitä omaa sopivaa kotia !!!! Tervetuloa tutustumaan pentuihin ja kennelin muihin koiriin !


 VEO Milla kuvattiin kauttaaltaan luustoltaan terveeksi , joten pentusuunnitelmat hänelle ensi keväälle. Tänä vuonna treenataan ja kokeillaan jälkitulosta syksyllä. Kiitos kaikille rodusta kyselijöille ja tiedustelijoille , kyselyjä on tullut todella paljon :)
Tulossa on yhdistyksen järjestämä leiri 6.-8.6.14 , ja sunnuntaina 8.6. klo 14 lähtien kaikki halukkaat voivat tulla tutustumaan rotuun Itäeuroopanpaimenkoira .


Kesän pentusuunnitelmiin tuli myös muutoksia , syitä jos monia . Suvi ja Tellu jatkavat kilpauraansa vetohiihtopuolella ,PK-jäljellä ja Agissa .


Nyt mietinnässä syksylle pentue , jota olen miettinyt jo pitkään toteutettavaksi . Infoa tulossa lähiaikoina sivulleni .


Hyvää alkavaa kesäkuuta kaikille !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti