torstai 8. toukokuuta 2014

9.5.14 K-pennelit

K-pennut täyttivät 11 vkoa keskiviikkona. Hyvin nopeasti aika on mennyt . Pennut kasvavat ja kehittyvät huimaa tahtia.
Mukavasti on mennyt pennuilla uusissa kodeissa :)

Kotona on 5 beussivaavia. Urokset ovat kyllä mahtavia, vaikka luonne-eroja löytyy.
Autoiltu ollaan ahkerasti ja käyty metsälenkillä, pennut tykkäävät kovasti. Pihassa käyttävät koko tontin verran riekkumiseen ja juoksemiseen.

Rättileikit ovat POP , no lakanat ja froteepyyhkeet ovat saaneet kyytiä. Patukkaakin on yhdessä rieputettu. Heikin koripallo on mukava, ja sitä pyöritellään ja yritetään purra. Kaikki lähtevät liikkuvan pallon perään heti.  Hauskinta penneleillä on toimia hortonoomeina , kaikki puskat on järsitty tai muuten vaan silputtu. Naapurin pihassakin on käyty heinää syömässä ja tallomassa kukkapenkkiä. Sisällä yrittävät kiipeillä pöydille, sohva on löydetty mukavaksi paikaksi kasassa makaamiseen. Ja meijät varpaat ovat erityisherkkua sekä omat kädet ovat ruvella , mutta nopeasti saan siirettyä pennelit puremaan sallittua :)

Makkararuutua aloitettu jokaisen kanssa, ahneita ovat ja keskittymiskykyisiä. Kurtti yritty hypätä sylistäni ,kun haistoi kaukaa makkaran tuoksun ja työtä sai tehdä et sai hänet ruudusta pois.

Gaby on saanut juosta penneleiden kanssa, tykkää niistä kovasti ja menee karkuun vauhdilla. Tuttavuutta on tehty vanhusten kuin nuorempienkin kanssa. Tare mulla ainut , joka kattoo kieroon noita penneleitä , joten hän on saanut leikitellä tarhan verkon läpi.

Ensi viikolla tiedossa on ekat rokotukset ja samalla saadaan toivottavasti pennelit punnittua.

Vielä etsivät tiedusteluista huolimatta 3 urospentua aktiivisia koteja !

alla muutamia kuvia penneistä :

                                                                       K-kekarat                                                                    S. Kurt Copain
                                                                  S. Kurt Russel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti