sunnuntai 17. elokuuta 2014

17.8.14 Talo tyhjentynyt ...

Viimeiset K-pennuista ovat löytäneet harrastavat kodit ! Kiitos kaikille kyselijöille ja pentueesta kiinnostuneille.


Kata alias S. Katy Perry jäi kotiin kasvamaan . On osoittautunut tasapainoiseksi , hyvähermoiseksi ja avoimeksi nartuksi.  Katsotaan tuleeko hänestä äitinsä Helenen veroista upearakenteista ja sulavaliikkeistä jalostuskoiraa.


Penturintamalla tuli muutoksia , kun Dina mamma( isoäiti )  päätti , ettei pentuja ole tulossa. Mamma jatkaa emäntänsä kanssa paimennustyötä lypsytilalla . Sinänsä harmitti , koska Udson oli mahtava luonteinen koira.


Seuraavat Beussipennut siirtyvät ensi kesälle 2015 , tiedossa/ toivomuksena  olisi harlekiini ja musta punaisin merkein värein  pentuja . Lisäinfoa tulossa ensi vuoden puolella.
Keväälle 2015 suunnitelmissa olisi ensimmäinen kennelin Itäeuroopanpaimenkoira pentue . Ajallisesti tähän meni vuosi , mutta kyllä kannatti odottaa. Kiitän kaikkia , jotka tunnette sydämessänne , teitä , jotka olette edesauttaneet /avustaneet urosvallinnan suhteen. Kiitos erityisesti Millan kasvattajalle Titalle korvaamattomasta avusta :)
Tiedot tulevasta pentueesta löytyy sivulta SUUNNITELLUT PENTUEET .
Rotuun ja rotumääritelmään pystyy tutustumaan sivuillani oman linkin alla. Rodusta kiinnostuneet käykää tutustumassa koiriin livenä . Kyselkää koirista  !
Tulevaan emään Millaan saa tulla tutustumaan ennen juoksun alkua.
Kyselyjä on tullut paljon suunnitelluun pentueeseen  , ulkomailtakin , ja rodusta on kyselty paljon .


HALUAN ILMOITTAA KAIKILLE , ETTÄ VEON TULEE OLLA ITSEVARMA ,TARKAILEVAINEN , ROHKEA JA LUOKSEPÄÄSTÄVÄ !!!!
SEN EI KUULU OLLA LUONTEELTAAN  ARKA , VÄISTÄVÄ , VOIMAKAAN EPÄVARMA TAI AGRRESIIVINEN !!!
- valitettavasti korviini on kantautunut negatiivista tietoa rodun yksilöistä harrastajilta !


Rodun emämaassa rotu on työkoira , jossa samassa paketissa eriomainen rakenne ja rodulle tyypillinen luonne . Jalostustyö on ollut vuosia määrätietoista ja tarkkaan harkittua. Rotu ei ole jakautunut käyttöön / näyttöön , kuin moni muu rotu. Ja toivottavasti se näin myös pysyy ....


Suomen VEO ry toimii Suomessa rodun ainoana yhdistyksenä  edistäen ja vaalien puhtaiden, rekisteröityjen, terveiden  ja rotumääritelmän omaavien ( RKF/ FCI )  koirien kasvattamista / jalostamista sekä kaikkeen rotuun liittyvissä asioissa. Yhdistyksen puoleen voi kääntyä rotuun liittyvissä asioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti