lauantai 16. elokuuta 2014

17.8.2014 Maailman Voitaja 2014

9.-10.8.14  tuli oltua Maailman Voittaja näyttelyssä Helsingissä. Kiitos Rebeccalle yöpymisestä.
Beussikehä alkoin sunnuntaina klo 11.15 paikalla oli yli 50 Beauceronia , myös muualta kuin Suomesta.
Mukava oli nähdä Natalia Venäjältä ja hänen 3 kasvattijaan Eron Rdeca Nogavican jälkeläisiä. Vaikka 2 junnior uroksista oli typättyjä , kyllä Eron isänä oli tunnistettavissa. Mukavan oloisia koiria.
Mukava oli pitkästä aikaa vaihtaa kulumisia Allfa Sagittarius kennelin omistajan kanssa.
Paljon ystäviä ja kavereita tuli moikattua ja jutusteltua.


Itse kehään Paras uros Flash  Gordon Ranskansta oli ihan omaa luokkaa . Onnittelut Celilielle ja Pascalille !
S. Herculesen EH 4 oli pettymys omassa luokassaan . ( no aina ei voi voittaa ) . Erikoisnäyttely on tulossa Mustilassa tämän kuun lopussa.


Narttujen kehä olikin sitten jännittävä :


Nuorten luokassa Idylle de la Roi de Couer vei luokkavoiton ERI 1, S. Gimma ja S.Helene avoimessa luokassa sijoittuivat : Helene AVO ERI 2 ja Gimma AVO ERI 3 , paras narttukehä olikin sitten jännittävä. Kyllä jännitti , mutta harmitti, että typätty koira Neliss WS vei voiton , Helene upeasti kipusi PN 2 saaden V-SERT ja V-CACIBIN . Loistavaa ja superonnittelut Miialle ja Nalalle , joka mammaloman jälkeen on kaunistunut vaan silmissä. Upeata , K-kakarat onnittelevat äiskää :) :)


Tuli sitten kysyttyä mennäänkö 3 koiralla ilmoitettuun kasvattaja-luokaan , kun muilla koiria oli esittää 4-6 . No toiseksi paras Beauceron kasvattaja , KP lämmitti kyllä sydäntä. Kiitos Miia ja Nala, Piia ja Gimma ja Joni ja Hemmo :) :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti